در حال حاضر گزارشها از روند بازار حاکی از آن است که قیمت پراید۱۱۱ در یک هفته گذشته ۵ میلیون تومان گران شده و به ۳۰۰ میلیون تومان رسیده است. قیمت پراید ۱۳۱ نیز به ۲۹۰ میلیون تومان رسیده و این در حالی است که یک هفته گذشته ۵ میلیون تومان ارزانتر بود.
در میان مدلهای پژو، قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما ۵ میلیون تومان افزایش داشته و ۵۰۵ میلیون تومان شده است. در این میان، پژو ۲۰۷ MC اتوماتیک مدل ۱۴۰۱ به ۷۱۵ میلیون تومان رسیده و این در شرایطی است که این خودرو یک هفته قبل ۲۵ میلیون تومان ارزانتر بود. اما پژو۲۰۷ دندهای مدل ۱۴۰۱ نسبت به یک هفته قبل ۳۰ میلیون تومان افزایش قیمت را تجربه کرده و هماکنون در بازار ۵۸۵ میلیون تومان قیمت دارد. همچنین پژو۴۰۵ SLX مدل ۱۴۰۰ در بازار ۱۵ میلیون تومان گران شده و به ۴۹۵ میلیون تومان رسیده است. پژوپارس اتوماتیک مدل ۱۳۹۹ نیز ۱۰ میلیون تومان گران شده و در بازار ۶۲۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرده است.
گزارشها حاکی از آن است که در طول یک هفته گذشته تیبا صندوقدار SX بنزینی مدل ۱۴۰۲ در حدود ۲ میلیون تومان ارزان شده و ۳۰۸ میلیون تومان قیمت پیدا کرده است. تیبا هاچبک EX نیز ۳ میلیون تومان کاهش قیمت را تجربه کرده و در بازار به قیمت ۳۱۲ میلیون تومان فروش رفت.
در این میان، تارا اتوماتیک مدل ۱۴۰۱ در بازار ۱۵ میلیون تومان گران شده و به ۷۹۰ میلیون تومان رسیده است. اما تارا دندهای بدون تغییر مانده و در بازار به قیمت ۶۳۵ میلیون تومان فروش میرود.
همچنین سمند LX EF۷ مدل ۱۴۰۱ بدون تغییر قیمت، ۴۶۵ میلیون تومان به فروش رفت. شاهین G مدل ۱۴۰۱ البته ۱۰ میلیون تومان در طول یک هفته گران شد و ۵۲۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. کوییک R پلاس اتوماتیک مدل ۱۴۰۱ در بازار ۱۵ میلیون تومان گران شده و به ۴۱۵ میلیون تومان رسیده است. کوییک دندهای مدل ۱۴۰۱ اما بدون تغییر قیمت، ۳۱۰ میلیون تومان به فروش رفت.
مریم فکری: فعالان بازار خودرو، دلیل مهم افزایش قیمت خودرو در بازار را افزایش قیمت دلار میدانند و در این شرایط، خریداران در یک بلاتکلیفی به سر میبرند و بر همین اساس، معاملات در بازار به حد بسیار پایینی رسیده است. حتی برخی از روایتها در این جهت است که فروشندگان خودرو در بازار به دلیل اینکه آینده را مبهم میبینند، ترجیح دادهاند بازار خودرو را ترک کنند.
کارشناسان و تحلیلگران بازار خودرو معتقدند که هماکنون افزایش قیمت خودرو در بازار ساعتی شده است و این در شرایطی است که عرضه خودرو در بازار توسط خودروسازان قطرهچکانی است. این نگاه را سعید موتمنی، رییس اتحادیه نمایشگاهداران خودرو هم دارد و معتقد است اگر میزان عرضه خودرو به بازار بالا رود، قیمت خودرو در بازار به تعادل میرسد.
۲۲۳۲۲۵
منبع: https://www.khabaronline.ir/news/1727221/%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88-%DB%B3%DB%B0-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D9%86-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D8%AF-%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%A7-%D8%AF%D9%86%D8%A7
در این میان، ساینا EX دندهای مدل ۱۴۰۱ در یک هفته گذشته بدون تغییر ماند و به قیمت ۳۱۰ میلیون تومان فروخته شد. ساینا S دندهای مدل ۱۴۰۱ اما ۵ میلیون تومان افزایش قیمت داشت و در بازار ۳۱۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرد.
از سوی دیگر، دناپلاس اتوماتیک توربو مدل ۱۴۰۱ در بازار به قیمت ۷۶۵ میلیون تومان رسید و این در حالی است که این خودرو یک هفته قبل ۲۰ میلیون تومان ارزانتر بود. دنا معمولی نیز به قیمت ۶۲۰ میلیون فروخته شد و این در شرایطی است که این خودرو یک هفته قبل ۲۵ میلیون تومان ارزانتر به فروش میرفت. همچنین راناپلاس مدل ۱۴۰۱ به قیمت ۴۶۰ میلیون تومان رسید که نسبت به یک هفته قبل ۵ میلیون تومان گران شده بود.
البته در حال حاضر برخی از فعالان بازار خودرو پیشبینی میکنند که احتمالا از نیمه بهمنماه طبق سنوات گذشته بازار خودرو تکان خواهد خورد و معاملات و خرید و فروش وارد فاز رونق شود.