آشنایی کامل با پله برقی آسانسور

پلتفرم پائینی چرخها و تجهیزات لازم جهت بازگشت پله به مبدا را درخود جای داده است. بعلاوه پلتفرمها مجهز به یک سینی یا صفحه ثابت و یک صفحه شانه ای می باشند. سینی مذکور فضای لازم برای ایستادن مسافرین قبل از سوار شدن به پله ها ی متحرک را فراهم میکند. این سینی با سطح تمام شده کف همتراز بوده و معمولا بصورتی تعبیه می شود که قابل جابجائی بوده و تجهیزات زیر آن در دسترس متخصصین نصب و نگهداری باشد. صفحه شانه ای ، قسمتی است که بین پلتفرم و پله های متحرک قرار می گیرد.

این سیستم برای چاهک‌های با عرض کم استفاده می‌شود که درب کابین به‌صورت اتوماتیک درون کابین بازشده و درب طبقه به‌صورت لولایی بوده و توسط کاربر به‌صورت سایت دستی باز می‌شود. فاصله قائم بین کف‌پایین ترین توقف تا کف چاه آسانسور را چاهک می گویند. خود پله ها جامد بوده و بصورت یکپارچه و طی عملیات دایکاست از جنس آلومینیوم ساخته می شوند.

  • چرخهای هدایت کننده، زنجیر پله ها، مجموعه پله ها ، گیربکسها و فلکه ها همگی قبل از ارسال از کارخانه، در داخل خرپا و در محل خود نصب می شوند.
  • تابلو فرمان آسانسور پار با قدرت7/5 کیلو وات و با سرعت 1 متر بر ثانیه در کشور توسط مهندسین توانمند شرکت پار طراحی و به تولید انبوه رسید.
  • شرکت صنایع مهندسی هیدروفرکو سال های زیادی است که در زمینه تولید سیستم های هیدرولیکی آسانسور، بالابر های هیدرولیکی و آسانسور های خانگی فعالیت داشته و همیشه محصولاتی باکیفیت و استاندارد را روانه بازار می کرده است.
شرکت آسانسور امیدیار ارائه دهنده خدمات متمایزی در زمینه مشاوره فنی، فروش، نصب و خدمات پس از فروش در صنعت آسانسور و پله برقی می‌باشد. اجرای پروژه‌های خاص در تمامی زمینه‌های مورد نیاز این صنعت از اهداف مجموعه امیدیار است و تجربه اجرای پروژه‌های ذکر شده گواهی بر این ادعا است. اولین مرحله ساخت پله برقی، تکمیل طراحی مطابق آنچه در قسمت قبلی عنوان شد می باشد. سازندگان پله برقی از اطلاعات جمع آوری شده در بخش طراحی استفاده می کنند تا پله برقی مورد سفارش را با تجهیزات منتطبق بر نیاز هر مشتری تولید نمایند. شرکت های تولید کننده که سازندگان قطعات پله برقی هستند و شرکت های نصاب که عملیات طراحی و نصب تجهیزات را انجام می دهند. در اغلب موارد، شرکت های نصاب تجهیزات مورد نیاز پروژه خود را از شرکت های سازنده تهیه نموده و آنها را مطابق سلیقه و نیاز مشتری فرآوری و نصب می کنند.

اولین آسانسور خورشیدی جهان

در حوزه خدمات و محصولات قابل عرضه توسط شرکت لاران صنعت در ادامه مطلب، اطلاعات کامل تری را دریافت خواهید کرد. شرکت لاران صنعت به عنوان مجموعه ای باسابقه و خوشنام در حوزه تأمین و عرضه انواع تجهیزات هیدرولیک و پنوماتیک مورد نیاز صنایع مختلف فعال در کشور، از سال 1369 فعالیت خود را آغاز کرد. این شرکت مهندسی بازرگانی با به کارگیری پرسنلی متخصص و مجرب اقدام به ارائه خدمات مهندسی سیستم های پنوماتیک و هیدرولیک و همچنین عرضه محصولات مرتبط و مورد نیاز این سیستم ها می نماید. شکل ظاهری پله برقی هایی که در ساختمان ها اجرا می شود می تواند با نظر و در خواست استفاده کنندگان باشد.

دستگیره‌ها نیز از جنس لاستیک با الیاف مخصوص هستند که متحرک بوده و سرعت آن با سرعت حرکت پله یکسان است. این دو پلتفرم، قسمتهای منحنی حفاظ را در خود جای می دهند، همچنین موتور، گیربکس و پله ها را. پلتفرم بالا شامل موتور محرک و تجهیزات مربوطه و گیربکس اصلی سیستم می باشد.

مدرن سازی آسانسور؛ آنچه مدیران ساختمان باید بدانند طراحی و ساخت آسانسورها معمولا در چارچوب‌ کارکردهای متفاوت خود بین 20 الی 25 سال خدمات قابل اعتماد و رضایت بخشی در طول عمر خود ارائه می دهند. پاگرد جلو پله برقی باید به صورتی طراحی شود که فضای لازم برای ایستادن افراد وجود داشته باشد و از ازدحام جلوگیری شود. برای محاسبه پاگرد باید فاصله دیوار جلو پله برقی تا آخرین پله افقی در نظر گرفته شود؛ در صورتی که این فاصله ۲۰۰ سانتی متر باشد، عرض پاگرد حداقل دو برابر می شود. یکی دیگر از موادر مهم در نصب پله برقی تعداد پله های افقی در ایستگاه های بالا و پایین بوده که معمولا دو یا سه عدد است. پله های افقی موجب می شوند که سوار و پیاده شدن کاربران با سهولت انجام پذیرد. به منظور محاسبه فضای مورد نیاز برای نصب پله برقی باید طول افقی آن اندازه گیری شود.

انواع پله برقی براساس کارکرد

تعهد و التزام به اخلاق حرفه ای و مهندسی در تمامي شئــون کاری و اجرایی در امور ذیربط. عضويت در اتحاديه صنف توليدکنندگان و تعميرکاران وسايل الکترومکانيک تهران. جهت ثبت نام حجره اینترنتی کسب و کار خود ابتدا قوانین و مقررات را مطالعه نمایید.

موارد مهم در استاندارد پله برقی

آشنایی کامل با پله برقی آسانسور

موتورهای گیربکس در یک نوع دسته‌بندی به دو گروه تک سرعته و دو سرعته تقسیم می‌شوند. آسانسورهای کششی به دو دسته گیرلس و گیربکس تقسیم بندی می‌شوند که در این مقاله به بررسی آنها خواهیم پرداخت. امروزه برای اکثر پروژه‌ها در دنیا از آسانسورهای کششی استفاده می‌شود. اگر پروژه ای بلند مرتبه یا دارای سرعت بالا دارید، بهترین انتخاب برای شما آسانسورهای کششی می‌باشد.