چه خبر از خودروی مشترک ایران و روسیه؟

این بزرگترین حضور نمایشگاهی ایران در سطح بین‌المللی است، به‌طوری که جمهوری اسلامی ایران در پاویونی با یک‌هزار و ۷۰۰ متر مربع سالن اختصاصی و ۹۰۰ متر غرفه، بزرگترین کشور حاضر در این نمایشگاه است که در طول تاریخ نمایشگاه های برون‌مرزی بی‌نظیر است و شرکت‌های خودروساز و قطعه‌ساز ایرانی آخرین دستاوردهای خود را در معرض دید قرار دادند.

بیشتر بخوانید:

۲۲۰ ۴۶


منبع: https://www.khabaronline.ir/news/1665824/%DA%86%D9%87-%D8%AE%D8%A8%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D9%85%D8%B4%D8%AA%D8%B1%DA%A9-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%87

خطیبی خاطرنشان کرد: شب گذشته صورتجلسه‌ای در حوزه خودروهای سنگین برای صادرات کامیون “آتامان” با یکی از شرکت‌های معتبر روسیه منعقد و مقرر شد در گام نخست در مدت یکی دو سال به صورت CBU (تولید خودروی کامل) به این کشور صادر شود.

وی تصریح کرد: مهمتر از صادرات خودرو، موضوع خدمات پس از فروش و لوازم یدکی است.

نمایشگاه اتومبیلیتی ۲۰۲۲ مسکو که از ۳۱ مرداد با حضور معاون نخست وزیر روسیه، سفیر ایران در روسیه و وزیر صنعت، معدن و تجارت کشورمان افتتاح شد تا سوم شهریورماه ۱۴۰۱ (برابر با ۲۲ تا ۲۵ اوت ۲۰۲۲) در محل نمایشگاه‌های بین المللی مسکو (Expo Center) با حضور حدود ۶۰۰ شرکت از ۱۸ کشور از جمله چین و ترکیه و در ۳۰ هزار متر مربع فضای نمایشگاهی برگزار می‌شود.

کدام خودروهای سواری شانس حضور در بازار روسیه را دارند؟

مدیرعامل ایران‌خودرو گفت: در دو حوزه خودروهای سواری و سنگین، برنامه برای ورود به بازار روسیه داریم و معتقدیم ظرفیت بازار خودروهای تجاری اگر بیشتر از حوزه سواری نباشد، کمتر هم نیست.

وی بیان‌داشت: این گروه صنعتی برنامه حضور خود در بازار روسیه را با انجام کارهای مطالعاتی میدانی و کتابخانه ای از دو سال گذشته آغاز کرده و دانسته وارد این بازار خواهد شد.

مدیرعامل ایران‌خودرو ادامه‌داد: در حوزه خودروهای سواری نیز خودروی تارا به عنوان نمونه در نمایشگاه عرضه شد، اما خودروهای دنا و وانت آریسان، همچنین پژو۲۰۷ نیز می‌توانند جای کار داشته باشند و در آینده خبرهای خوبی در این حوزه خواهیم شنید.

 چه خبر از خودروی مشترک ایران و روسیه؟

وی تاکید کرد: ما معتقدیم بهترین راه ورود به بازار روسیه و تداوم حضور در آن، انجام سرمایه‌گذاری مشترک است؛ یعنی خودروی سواری به صورت سی. کی. دی آورده شده و در روسیه تولید شود.

خطیبی یادآور شد: در سال های گذشته بیش از ۱۳ هزار دستگاه سمند به روسیه صادر شد، اما مردم این کشور رضایت چندانی از خدمات پس از فروش آن ندارند؛ در این زمینه باید توجه بیشتری داشته باشیم و نگذاریم این تجربه تلخ تکرار شود.

وی بیان‌داشت: تیراژ صادرات در سال نخست یک‌هزار دستگاه خواهد بود و در سال‌های آینده اضافه خواهد شد.

“مهدی خطیبی” در جریان سومین روز از نمایشگاه اتومبیلیتی ۲۰۲۲ مسکو افزود: سیاست‌های کلی همکاری دو کشور در زمینه خودرو کاملاً قطعی است، اما اینکه با چه گروه ها و شرکت‌هایی کار انجام شود، هنوز مشخص نیست و حتی ممکن است در آینده چینی‌ها نیز وارد این همکاری مشترک شوند.