به گزارش خبرگزاری الخبرآنلاین، دومین رویداد نوآوری و فرصت های فناوری شرکت کرمان موتور در دانشکده اقتصاد دانشگاه شریف برگزار شد.
در ابتدای این مراسم غلامرضا حسن حدادپور معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی شریف گفت: صنعت خودرو یکی از صنایع پیشرو در جهان است و حدود 200 سال پیش که علم گسترش زیادی پیدا کرد. صنعت خودروسازی نیز شکل گرفت و تا امروز به کمال رسیده است.
حدادپور تاکید کرد: امروز با نوآوری های علم و فناوری، صنعت خودرو نیز پیشرفت زیادی کرده است و در سال های آینده شاهد گسترش خودروهای برقی، خودران و خودروهای متصل خواهیم بود. اما امروزه شاهد تولید انبوه این خودروهای پیشرفته هستیم.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شریف گفت: موتورهای جدیدی در دنیا در حال توسعه و طراحی هستند که امیدواریم بتوانیم در داخل کشور از آنها به بهترین شکل و کیفیت استفاده کنیم. امروز شاهد جدیدترین خودروهای برقی در خیابان های کشور هستیم که تا سال گذشته هیچ مدلی از آن ها در کشور وجود نداشت. خدا را شکر که تمام قابلیت های لازم برای استفاده از آخرین موتورهای بین المللی در کشور وجود دارد. امیدواریم بتوانیم از حداکثر توان علمی و فناوری کشور در زمینه های مختلف در این زمینه استفاده کنیم.
وی ادامه داد: ما می توانیم با اتخاذ تصمیمات درست و آگاهانه یکی از صنایع پیشرو کشور باشیم. دانشگاه شریف و سایر دانشگاه های کشور محل ورود استعدادها و نخبگان کشور هستند و امکانات زیادی در این مراکز آموزش عالی وجود دارد. می توانیم از توان علمی و تجربی حدود 10000 دانشجو و چند صد استاد از جمله اساتید ارشد دانشگاه برای پیشرفت صنعت خودرو استفاده کنیم و از توانمندی های اکوسیستم آموزشی و پژوهشی کشور به بهترین نحو و به شیوه های صحیح استفاده کنیم.
حدادپور با اشاره به پیشرفت های اخیر در صنعت خودروسازی در استفاده از فناوری روز، گفت: امیدوارم روزهایی برسد که بهترین فناوری با بالاترین کیفیت در اختیار مصرف کنندگان قرار گیرد و خودروهای ایرانی با استفاده از خودروهای ایرانی در دسترس باشند. " رقابت با خودروهای مدرن در بازار." کند
هدف قرار دادن کرمان موتور تا سال 1407
در ادامه این مراسم ابوالفضل خلخالی معاون توسعه محصولات شرکت کرمان موتور به تشریح عملکرد شرکت کرمان موتور در زمینه نوآوری های جدید پرداخت.
وی گفت: شرکت کرمان موتور با تمام توان و تجهیزات از تعامل دانشگاه و صنعت استقبال می کند. از این رو رویداد امروز نماد عینی دستیابی به اهداف ما در زمینه تعامل با حوزه علمی کشور است.
معاون توسعه محصول شرکت کرمان موتور خاطرنشان کرد: ما تمامی رویه های لازم را که صنعت را به دانشگاه پیوند می دهد در شرکت طراحی و اجرا کردیم و رویداد امروز نماد عینی تحقق تعامل ما با حوزه علمی کشور است. امیدواریم ادامه داشته باشد.
وی در ادامه با ارائه گزارشی از فعالیت های گروه کرمان موتور گفت: بیشترین ارزش افزوده را در بخش تحقیق و توسعه یا توسعه محصول داریم و کمترین ارزش افزوده را در بخش تولید داریم که تولید محصول است. محصولاتی که به همین دلیل کشورهای پیشرفته به این سمت رفتند و کشورهای دیگر تولید می کنند و توسعه می یابند. امیدواریم با کمک شما و همه عزیزان این اتفاق بیفتد و در حال حاضر به جایی رسیده ایم که بتوانیم توسعه محصول را به زنجیره ارزش خودرویی شرکت کرمان موتور اضافه کنیم.
وی افزود: در شرکت خودروسازی کرمان سه پلت فرم اصلی داریم. پلت فرم PS1 اولین پلتفرم خودروهای سواری ما است و روی این پلت فرم سه محصول در سه دسته مختلف داریم، دو پلت فرم خودروهای سواری کوچک و متوسط \u200b\u200bKP1 و مگا پلت فرم KP2 که یک پلت فرم خودروهای سواری بزرگ است.
خلخالی تایید کرد: قرار است هر یک از این پلتفرم ها 15 سال کار کنند و عمر محصولات نمایش داده شده در این پلتفرم ها پنج سال در نظر گرفته شده است. پلت فرم PS1 در سه نوع بدنه سدان، هاچ بک و SUV عرضه خواهد شد.
معاون توسعه محصولات شرکت کرمان موتور گفت: بر روی پلت فرم KP1 چهار تیپ بدنه سدان، هاچ بک، کوپه و SUV داریم. در پلت فرم KP2، ما سه نوع بدنه داریم: سدان، SUV و NPV. از نظر پیشرانه، بنزین، PHEV، EV و REV را در نظر گرفتیم و دو نوع سیستم حرکتی خودرو یعنی موتور 4Vil و موتور 2Vil یا دیفرانسیل جلو را در نظر گرفتیم که در دو نوع استاندارد و ارائه خواهد شد. گزینه های حق بیمه در قالب تقسیم بندی بازار از نظر حجم و قیمت، محصولات پلت فرم KP1، PS1 و KP2 ما در این باند اسکی قابل مشاهده هستند. از نظر زنجیره تامین، هدف طیف محصولات ما این است که 30 درصد از زنجیره تامین قطعات وارداتی و 70 درصد داخلی باشد.
وی تاکید کرد: در حال حاضر ضریب جذب تقریباً 40 درصدی داریم و در پلتفرم PS1 بر اساس آخرین راهنمای جذب، ضریب جذب 68 درصدی داریم که نزدیک به 70 درصد است.
خلخالی خاطرنشان کرد: در سبد محصولاتمان از نظر تولیدات داخلی، مونتاژی یا وارداتی، هدف ما این است که 80 درصد محصولات خود را محصولات داخلی و ایرانی و 20 درصد را محصولات مونتاژی تشکیل دهند. از نظر موتورها 10 درصد محصولات الکتریکی، 30 درصد موتورهای هیبریدی و 60 درصد موتورهای بنزینی هستند. این اهداف برای برنامه هفتم توسعه که تا پایان سال 1407 ه.
وی گفت: در توسعه موتورهای بنزینی کم مصرف کاهش 20 درصدی مصرف سوخت، میزان تولید داخلی 70 درصد، تیراژ تولید سالانه 250 هزار دستگاه و درصد سبد محصولات عمومی شرکت کرمان موتور 60 درصد را هدف گذاری کرده ایم. ٪. پیشرانه برقی شامل کاهش 100 درصدی مصرف سوخت می شود، 70 درصد تولید داخلی خواهیم داشت، حجم تولید سالانه ما 25000 دستگاه است و درصد سبد محصولات داخلی کرمان موتور نیز 10 درصد خواهد بود.
معاون توسعه محصول شرکت کرمان موتور خاطرنشان کرد: در موتورهای هیبریدی کاهش مصرف سوخت 35 درصد، تولید داخلی 70 درصد، تیراژ تولید سالانه به 125 هزار دستگاه و درصد سبد محصولات داخلی کرمان موتور 30 \u200b\u200bدرصد خواهد بود. با توجه به پرونده هر یک از این پروژه هایی که ارائه کردید، ما محصول بنزینی Eagle را به طور کامل بر روی پلت فرم PS1 توسعه داده ایم و فرآیند فروش عمده این محصول به پایان رسیده است. آماده عرضه به بازار است، مراحل فروش آن آغاز شده و اولین محصول ایرانی شرکت کرمان دارای موتوری برای عرضه بر اساس پلتفرم PS1 می باشد.
وی افزود: در عین حال یک محصول PS12 روی پلتفرم PS1 داریم که با نام شادو روانه بازار شد و در زمینه ساخت نمونه تا این لحظه بیش از 75 درصد پیشرفت داشته ایم و انشالله با توجه به تجربه ما، نمونه های تولیدی در اسفند ماه سال جاری تولید خواهد شد، اما با فرض تست، ساخت و فرآیندهای مربوطه، محصول PS12 را برای ورود به بازار در شهریور سال آینده و تجاری سازی آماده می کند.
معاون توسعه محصولات شرکت کرمان موتور همچنین گفت: در حال حاضر یک محصول الکتریکی بر روی پلتفرم PS1 عرضه کرده ایم و در حال حاضر مراحل صدور گواهینامه را طی می کند از این پلتفرم و همچنین از حمایت معاونت علمی در توسعه این محصول بهره مند شدیم.
خلخالی تایید کرد: در عین حال برای پلتفرم PS1 محصول هیبریدی نیز تولید کرده ایم و این محصول با نام خودروی هیبریدی ایگل 35 درصد مصرف سوخت را کاهش می دهد و از فناوری DHD بهره می برد و در حال حاضر 40 درصد این پروژه در حال انجام است و انشالله تا پایان سال آینده مراحل بازاریابی و ورود به بازار به پایان خواهد رسید.
معاون توسعه محصول شرکت کرمان موتور گفت: روی پلت فرم KP2 توسعه اولین محصول یعنی محصول KP21 که یک محصول دوربرد در قالب یک SUV است و مراحل طراحی آن آغاز شده است. طراحی انجام شده است، نمونه های جیلی آن در حال تولید است و فرآیند طراحی مهندسی آغاز می شود.
خلخالی گفت: در قسمت قوای محرکه بنزینی کم مصرف یک موتور 1500 سی سی داریم که 70 درصد آن جذب شده است و در حال حاضر با شناسایی پروژه های فناورانه در حال نوسازی این موتور هستیم تا مصرف سوخت آن به میزان قابل توجهی کاهش یابد. به همین ترتیب انتشار آن کاهش خواهد یافت. بنابراین اگر به برنامه هفتم توسعه نگاه کنیم در پایان سال 1407 هجری شمسی به 500 هزار واحد تولیدی دست خواهیم یافت که بر اساس تقسیم بندی که عرض کردم یک قسمت آن حدود 20 درصد متعلق به CKD خواهد بود. محصولات و مابقی محصولات کاملا ایرانی خواهند بود که بر روی پلتفرم های SP1 ارائه خواهند شد. بر این اساس نرخ تولید داخلی ما 70 درصد خواهد بود و با کمک شرکت خودروسازی کرمان می توانیم نیم درصد رشد تولید ناخالص داخلی را شاهد باشیم.
وی درباره اکوسیستم توسعه فناوری در صنعت خودرو گفت: فرآیندهای مختلفی را با همکاری معاونت علمی محترم ریاست جمهوری شناسایی کرده ایم تا بتوانیم نقش خود را در اکوسیستم فناورانه کشور ایفا کنیم و بتوانیم این کار را در موارد مختلف انجام دهیم. یکی از مهم ترین بخش هایی که در این راستا پیش گرفته ایم، تشکیل صندوق سرمایه گذاری CVC است که در حال انجام است و بر این اساس از شرکت های دانش بنیان، استارت آپ ها و شرکت های فناوری حمایت خواهیم کرد.
معاون توسعه محصول شرکت کرمان موتور با بیان اینکه در راستای توسعه فناوری های مورد نیاز شرکت کرمان موتور، حمایت محصول فناورانه از شرکت های دانش بنیان از سطح پنجم تا هشتم TRL هدف گذاری شده است، افزود: انعقاد قراردادهای تحقیقاتی با دانشگاه ها. ایجاد دفاتر فناوری در دانشگاه ها در دستور کار ماست و بر همین اساس مرکز توسعه نرم افزار را در دانشگاه شریف راه اندازی کردیم.
خلخالی بیان کرد: در زمینه توسعه نرم افزارهای خودرویی برنامه مشترکی را با همکاری دانشگاه صنعتی شریف هدف گذاری کردیم و در این راستا مرکز توسعه نرم افزار در داخل دانشگاه شریف ایجاد شد و امروز افتتاح رسمی این مرکز است. .
معاون توسعه محصولات شرکت کرمان موتور خاطرنشان کرد: این مرکز با نام متا سنتر به همت دانشگاه صنعتی شریف و شرکت کرمان موتور راه اندازی می شود و تمامی نرم افزارهای مرتبط با خودرو در این مرکز هدف گذاری و توسعه می یابد. .
خلخالی با بیان اینکه یکی از مهم ترین بخش هایی که آینده یا حال صنعت خودرو به آن اختصاص دارد شبکه های برق و الکترونیک و سامانه های کمکی است، تاکید کرد: در این زمینه چشم به راه همکاری با شرکت های دانش بنیان، فناوری هستیم. و شرکت های تولیدی در کشور که می توانند در زمینه سنسورهای دیجیتال، هاچ بک های اتوماتیک و کنسول های منحصر به فرد و همچنین قابلیت پیگیری و پشتیبانی از بحث های مرتبط با IVI را اعلام کنند.
وی بیان کرد: در ساختار و اجزای بدنه کاهش وزن بدنه خودرو امروزه یکی از مهمترین موضوعات صنعت خودرو است و در این زمینه استفاده از فناوری ها و فناوری های آلومینیومی مرتبط با آلومینیوم را در ساخت و ساز هدف گذاری کردیم. از بدن، مانند gigacasting و megacasting اجازه دهید به این سمت برویم تا از آنها در فناوری های بدن استفاده کنیم.
الخلخالی در پایان گفت: امیدوارم این برنامه و رویداد امروز به ما کمک کند تا با افراد، شرکت ها و توانمندی هایی که در داخل کشور داریم آشنا شویم. لذا آمادگی داریم با تمامی شرکت ها و صنایع خودروسازی ارتباط برقرار کنیم.
223225