بر اساس این گزارش، دو تلسکوپ اپتیکال در قطبهای جنوب و شمال کره ماه ساخته می شود که این تلسکوپها آسمان را برای مشاهده هرگونه تهدیدی علیه زمین رصد می کنند.
چین در حال ساخت یک سامانه دفاعی متشکل از رادارها و تلسکوپهای بزرگ است که گفته میشود بخشی از تلاش این کشور برای مدیریت خطرات فضایی بوده که ممکن است منجر به انقراضهایی روی زمین مانند انقراض دایناسورها در ۶۵ میلیون سال پیش شود.
این محققان یادآور شدند: این خط دفاعی قمری که هنوز به تایید دولت چین نرسیده است، فناوری فضایی این کشور را به اوج تازهای می رساند.
از دهه ۱۹۷۰ میلادی تاکنون هیچ سیارکی تا پیش از برخورد به زمین موجب صدور هشدار نشده است. به گفته این محققان ، تمام این سیارکها از مسیر خورشید آمدهاند و اشعه نور خورشید کار رصد این سیارکها با تلسکوپهای اپتیکال را تقریبا ناممکن کرده است. سامانههای رادار هم وقتی به خوبی کار میکنند که هدفهای شناخته شده را رصد کنند. بسیاری از این مشکلات با استفاده از تلسکوپهایی در قطبهای کره ماه برطرف خواهند شد.
بر اساس این گزارش، ماهوارههای مدافع زمین میتوانند به کشور چین برای نظارت بر ماهوارههای کشورهای دیگر نیز کمک کنند و توانایی محافظت از داراییهای ارزشمند فضایی را بهبود بخشند. ساعتهای اتمی فوق دقیق روی این ماهوارهها میتوانند به بهبود عملکرد و دقت کار سامانه موقعیتیابی ماهوارهای «بیدو» (BeiDou) – نسخه چینی «جی پی اس» – یاری برسانند.
پیش از این بیل نلسون مدیر اداره کل ملی هوانوردی و فضای آمریکا «ناسا» گفته بود که از احتمال تسلط چین بر کره ماه نگران است. چین در پاسخ گفت که این کشور همواره از ساختن یک آینده مشترک برای بشریت در فضا حمایت کرده است.